Jobba hos oss

Projektledare

Vi söker idag en eller flera projektledare med dokumenterad erfarenhet av FTTx-nät. Din roll blir att samordna markentreprenad, materialbeställning, kvalitetsarbete, fiberarbete mm. Du är med från ax till limpa och förväntas ha kunskapen och drivet att leverera projekten i tid.

Fibertekniker

Vi söker dig med minst två års erfarenhet och kunskap inom alla delar av fiberentreprenader. Du kan felsöka, skarva, bygga noder och brunnar mm. Arbete på annan ort är ej ett hinder.

Nätverkstekniker

Är hem- & kontorsnätverk din grej så se hit! Vi söker en driven tekniker/installatör som kan leverera snygg och funktionella installationer hos privatkunder och företag. God social förmåga är ett krav då du kommer arbete direkt mot våra slutkunder. Arbetet kan innebära allt ifrån installation av Accesspunkter i villor till komplexa företagsinstallationer mm. Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt.

Anläggningsarbetare

Vi söker två anläggningsarbetare för arbete tillsammans med grävmaskinist. Du har erfarenhet av kabelförläggning samt dokumentation av utfört arbete. Din roll blir att säkerställa kvalitet i markentreprenader samt assistera med alla delar för en effektiv förläggning.

Vill du skicka en jobbansökan?

Tveka inte att söka. Vi expanderar hela tiden och söker ständigt nya medarbetare för att bygga framtidens nät.